Habaďůra na zdi aneb připojení k AP pomocí Linksys WRT54G a DD-WRT

20.01.2009 – 7:06 pm
  1. 9 Responses to “Habaďůra na zdi aneb připojení k AP pomocí Linksys WRT54G a DD-WRT”

  2. Tybrdo!
    Nejdriv mrknul na obrazky a rikam si – uplnej Pat a Mat. A to jsem jeste necetl o tom kousku jak se chtel router proletet… :o)

    Vy ste teda experti! (jakoze dobry!)

    Jen bych se u toho krytu drzel toho “provizorni”, nejakou fujavici s vodorovnym snezenim by to nemuselo rozchodit. Na druhou stranu nadmorska vejska vam hraje do karet. :o)

    tak at vam po ceste nemrznou pakety…

    By pipal on Jan 22, 2009

  3. No, taky si říkám, že by to chtělo poněkud bytelnější kryt… snad teď nehrozí žádná vyslovená bouřka s turbulentním prouděním u nás na dvorku… pak se uvidí :-) Resp. uvidí se, až se chlístance vody opřou do našich oken.

    By admin on Jan 22, 2009

  4. Je to dost vysoko, nastesti. mohlo by to (chvili) vydrzet.

    By pipal on Jan 22, 2009

  5. Nevis, kde by se daly sehnat nejaky plastovy desky, ze kterych bych slepil poradny kryt? Nejlépe v Rci :-D Holt si budeme muset udelat vylet do Obi v Liťáku.

    By admin on Jan 23, 2009

  6. Vylet si udelat muzete, ale zeptej se v nejake reklamce, jestli tam je. Na neco ty napisy lepit musej :)

    By pipal on Jan 23, 2009

  7. Ahoj, koukám že čím je u nás doma ducktape, tím u vás začíná být silikon :o) Ať žije roubenka/silikonka. Doufejme že Áliny vnady zůstanou na přírodní bázi…

    By verča on Jan 24, 2009

  8. Pozor, tahle úprava je v Rci a ne v Křešicích. Každopádně se silikonem už jsem na chalupě začal experimentovat: zapatlal jsem díru ve střeše, kterou tam vede kotevní kabel od sloupku s elektrikou. A se silikonem tam ještě budu mohutně obcovat, neboť je potřeba dodělat netěsnící 1.5 cm škvíru v oknech a inspiroval mě jeden návod na idnes.

    Ájiny proporce jsou sice přírodní, ale momentálně patřičně vyfutrovaný – nesmí moc poskakovat, aby se jí neudělalo máslo, což už má k silikonu blízko, a už bychom to z ní nedostali.

    By admin on Jan 25, 2009

  9. A to jsem vám ještě nevyprávěl, jak jsem včera vyráběl parabolickou anténu pro lepší příjem z límce pro psy a rule Álo-balu. V tomto případě přišla ducktape drsně ke slovu. Zaznamenal jsem zvýšení kvality signálu až o 15%! Jenomže když jsem ty anténky, které jsem musel ohnout, aby se do toho límce vešly, zase narovnal, tak jsem se dostal na skoro ty samé hodnoty, jako bez tohoto zlepšováku, tak jsem to pro zatím odložil ;-)

    By jachym on Jan 25, 2009

  10. :)

    By pipal on Jan 27, 2009

Post a Comment