Hudební mix Radiožurnálu

22.10.2009 – 10:29 am
  1. 7 Responses to “Hudební mix Radiožurnálu”

  2. Ahoj Jáchyme, úplně s tebou souhlasím. My teď kromě ČRo Leonardo posloucháme KCEA, což je internetové rádio specializované na období swingu – doporučuju, my to vydržíme poslouchat docela dlouho.

    By verča on Oct 22, 2009

  3. Normálně, tak jsem naladil jenom tak na zkoušku Leonardo a hned první písnička jsou moji oblíbení Bílí ptáci – tak přece na ČRo neseděj samí magoři.

    By jachym on Oct 23, 2009

  4. Njn, ale zase na druhou stranu, místo zpráv jsem dostal reprízu Libečku Jiřího Černého – výběr dobrej, ale čo sa stalo nové se nedovim :-(

    By jachym on Oct 23, 2009

  5. no jo, je to hruza. ale jeste bud rad, ze neposlouchas prahu. oproti ni je radiozurnal naprosta oaza pohodove a vkusne hudby. no zkratka jedna hruza vedle druhe. dokonce uz jsem se ptal kamarada, ktery v CRo2 pracuje, kam mam napsat, aby byla sance na zlepseni. rikal, ze se sam za to stydi, co hraji, ale dokud pry neumre soucasny hudebni dramaturg (a ten je zatim zdrav a relativne mlad), tak s tim pry nikdo nehne. :(

    jinak na to sledovani zprav lze i uspesne rezignovat. to “co sa stalo nove” mou pritomnost nevyzaduje a kdyz bude neco _extremne_ dulezite, tak se nebojim, ze bych se o tom nedozvedel odjinud :) notabene mame rss, ze.

    By pipal on Oct 23, 2009

  6. No, já Prahu zapínám tak po 19:00 – někdy – a jdu cíleně po mluveném slovu.

    S těma zprávama souhlasím – ale někdy nejsem u internetu nebo třeba jedu autem, nebo bouchám v koupelně, že a než abych poslouchal jenom muziku, tak bych si to rád proložil nějakým tím zpravodajstvím. Jinak na denní přehled sleduju Bohumila Doležala – je to pěkný souhrn a i s komentářem.

    By jachym on Oct 23, 2009

  7. no, ja jdu take cilene po mluvenem slovu (casto v aute), ale ty potvory tam mezi to vpasujou ty priserny hudby :) to pak jen stale ztlumuju na minimum a opet davam nahlas. chtelo by to nejakej adblock na tu hudbu :)

    By pipal on Oct 23, 2009

  8. Neco si slibuju od digitalniho vysilani – na druhou stranu, muj novej mobil s radiem to asi neda :-(

    By jachym on Oct 23, 2009

Post a Comment